fbpx
Новина

3 Квітня 2020

KARL STORZ представляє нову компактну систему ендоскопії TELE PACK +

KARL STORZ Endoscopy-America, Inc., лідер в галузі ендоскопії, візуалізації та інтеграції OR1, оголосив про запуск компактної системи ендоскопії TELE PACK +. TELE PACK + – це портативна відеосистема, яка поєднує в собі всі необхідні компоненти (джерело світла, блок керування камерою та дисплей), необхідні для ендоскопічної діагностики та лікування, а також зйомки зображень та управління даними – що робить це рішення ідеальним для  допомоги в амбулаторних умовах.

“Велика кількість пацієнтів продовжують переходити з лікарні до амбулаторних закладів обслуговування”, – сказала Моніка Амброз, виконавчий директор хірургічного маркетингу, KARL STORZ. «TELE PACK + був розроблений для того, щоб ефективно відповідати сучасним тенденціям та зробити можливою цю процедурну міграцію. Він надає досвід візуалізації, подібний до того, до якого звикли лікарі в OR1, у пакеті, розробленому спеціально для амбулаторій. ”

TELE PACK + дозволяє постачальникам медичних послуг користуватися єдиним стандартизованим інтерфейсом, спрямованим на отримання позитивних результатів, покращення досвіду роботи лікарів, пацієнтів та оптимізації загальних витрат. Лікарі  виграють від можливості використовувати ті ж самі типи камер, відеоскопів та інструментів в усіх місцях. Розгортаючи TELE PACK +, адміністратори мають можливість стандартизуватися за різними спеціальностями (ЛОР, урологія, гінекологія) у кількох амбулаторіях. Пацієнти також можуть побачити з “перших рук” і в режимі реального часу те саме ендоскопічне зображення, яке бачить лікар. Комплексна документація та функціонування мереж дозволяють системам охорони здоров’я, навчальним закладам та лікарням безперешкодно з’єднувати та координувати амбулаторні заклади.

“Пакет TELE PACK + – це ідеальне доповнення до будь-якого гінекологічного кабінету”, – сказала Емі Гарсія, доктор медицини, Альбукерке, штат Нью-Мексико. «Компактна конструкція модернізована та мобільна, в той же час зображення високої чіткості забезпечують якість та візуальні деталі, які мені потрібні, щоб виконувати гістероскопію в офісі ефективно та безпечно. Це важливо для мене та моїх пацієнтів ». Віяй Шарма, доктор медичних наук, Юпітер, штат Флорида, приєднався до висловленого вище, зазначивши: Дисплей із сенсорним екраном простий в експлуатації, а якість зображення надзвичайно чудова ».

Своєю легкістю у використанні, портативністю та клінічною цінністю, автономна система TELE PACK + підходить для амбулаторного лікування. Для отримання додаткової інформації про TELE PACK +, відвідайте:

https://www.karlstorznetwork1.com

https://www.karlstorz.com.telepack.htm

Відеопрезентація

Джерело цієї статті