fbpx
Анонс

21 Жовтня 2020

Лапароскопічна черезочеревинна радикальна простатектомія з лімфодисекцією під контролем ICG

28 жовтня 2020 року з 16.30 до 20.30

Шановні друзі, запрошуємо до перегляду трансляції у прямому ефірі у виконанні піонера з використання ICG технології в Україні, члена Європейської Асоціації урологів, асоціації урологів і онкоурологів України, керівника напрямку урології кафедри хірургії ДМА, доктора медичних наук, професора, 

Роберта Миколайовича Молчанова

Навчально-методичний фільм (перший з України) з використання ICG технології в  лапароскопічній  резекції нирки, створений проф. Молчановим Р.М. високо оцінений іноземними фахівцями і опублікований на WebSurg – сайті дистанційного навчання малоінвазивної хірургії №1 в світі (IRCAD, Страсбург). Публікація  є  першою в рубриці використання ICG в урології.

Медичний Центр “Medical Plaza”  та  “IRMI GROUP” м.Дніпро

Подробиці в описі трансляції

Задавайте питання хірургу під час трансляції у чаті, також вже доступний функціонал питань та відповідей після завершення трансляції.

Для перегляду потрібно буде пройти зовсім просту реєстрацію у нас на сайті (в подальшому ви самі за бажанням зможете відредагувати свої особисті дані)

Вартість перегляду – безкоштовно.

Реєстрація в розділі “Телемедицина” за посиланням

Підписуйтесь на наш Telegram канал, щоб не пропустити жодної новини або анонсу за запрошенням

Зверніть будь ласка увагу!

Розділ “Телемедицина” знаходиться поки що у бета режимі, він постійно допрацьовується та покращуеться, з’являються нові функції  та можливості. Відтак, якщо у вас виникли труднощі з реєстрацією, відвідуванням сайту, переглядом трансляції тощо, будь ласка докладно опишіть проблему та надішліть нам листа на пошту info@endotraining.com.ua