fbpx
Новина

23 Березня 2020

Одна з найсучасніших лікарень у Південно-Східній Азії – KARL STORZ обладнує три операційні зали в лікарні Тхань Нхан в м. Ханой, В’єтнам.

Туттлінген, 28.02.2020: Лікарня Тхань Нхан – це державна клініка, розташована в м. Ханой, В’єтнам. У ній нараховується до 780 ліжок та проводиться близько 13 000 операцій на рік, лікарня дуже важлива для міста та його околиць. Для відповідності європейському стандарту у галузі серцево-судинної хірургії, неврології, артроскопії та гастроентерології, лікарня оновила свої операційні в липні 2019 року і стала одна з найсучасніших у Південно-Східній Азії.

На початку 2018 року, коли почалося планування ремонтних робіт, вимоги до продукту були чітко визначені: «Лікарня Тхань Нхан шукає надійного та досвідченого спеціаліста з обладнання операційних, який зможе впровадити аудіо/відео потоки 12G-SDI, а також документацію, зв’язок та безпеку. У той же час, лікарня запросила модернізоване та модульне рішення, що дозволить гнучко налаштовувати індивідуальні функції в системах», – сказала Анна Фріц, керівник KARL STORZ у Вьетнамі, Камбоджі, Лаосі, Мьянмі. «Оскільки в лікарні Тхань Нхан також планувалося встановити гібридну операційну, для них було дуже важливо, щоб нова система могла безперешкодно інтегрувати ПК лікарні і, таким чином, відображати рентгенівські знімки і інші зображення на кожному підключеному моніторі. Тому ми дуже раді, що KARL STORZ було надано можливість реалізувати всі побажання лікарні ».

Всі операційні відтепер обладнані системою інтеграції OR1 NEO®. Медичні та немедичні пристрої в операційній системі можуть бути централізовано керовані з підтримкою пересувного сенсорного екрана зі  зрозумілим для користувачів інтерфейсом. Лампи для операційних від LEDVISION® забезпечують оптимальне освітлення операційного поля, а 4K 3D-монітори чудово передають якоіст зображень для ендоскопічних та відкритих хірургічних процедур. Підвісна система ORBITER® забезпечує достатньо простору для медичного обладнання. Гібридна операційна додатково обладнана роботизованою  С-арочною системою ARTIS pheno, яка була розроблена спільно з компанією Siemens та компактним  InWall Solution від KARL STORZ.