fbpx
Новина

6 Липня 2022

Ремонт ендоскопічного обладнання за кілька тапів у смартфоні – ми запустили мобільний додаток сервісного центру KARL STORZ

Сьогодні в Україні вже немає лікарень, де б не використовувалося ендоскопічне обладнання KARL STORZ. Ми забезпечуємо медичні установи та ветеринарні клініки необхідними приладами вже 22 роки, і помітили, що в експлуатації залишається багато апаратів, які потребують ремонту або навіть заміни.

Ми виявили, що 80% клієнтів витрачають на обладнання KS власні кошти, та більшість купують вживані прилади з країн ЄС та США. Однак якість ендоскопу безпосередньо впливає на результат обстеження чи операції.

Ми прагнемо, щоб кожна лікарня України могла використовувати тільки якісні прилади. Однак не всі знають про можливість отримати технічне обслуговування. Тому ми вирішили помістити все необхідне в зручний мобільний додаток. В ньому можна створити заявку на ремонт, додавши фото та відео, отримати консультацію фахівця, а також стежити за статусом звернення, зокрема, отримати сповіщення, коли обладнання можна буде забрати.

Завантажити додаток на пристрій iOS (посилання). Завантажити на Android (посилання).

Додаток працює тільки на території України.